Dropbox anpassar sitt Advanced-lagringsabonnemang

08 Sep 2023

Dropbox har meddelat en förändring i sitt populära Advanced-abonnemang. Tidigare beskrevs abonnemanget som att erbjuda "så mycket lagring som du behöver", men nu görs en övergång till en specificerad lagringsgräns.

Historiskt sett erbjöd Advanced-abonnemanget från Dropbox sina kunder "så mycket lagring som du behöver". Även om det gav en enorm flexibilitet för många företag, upptäckte Dropbox att en klarare och mer definierad lagringspolicy skulle gynna majoriteten av sina kunder. Med en öppen kommunikationslinje med sina användare, visar detta drag hur Dropbox ständigt anpassar sig för att erbjuda det bästa till sina kunder.

Under denna nya policy kommer en grund på 15 terabyte att erbjudas för en startgrupp om tre användare. Detta generösa utrymme räcker för att lagra cirka 100 miljoner dokument, fyra miljoner bilder, eller 7 500 timmar HD-video. För varje tillägg av en ny användare, tillkommer ytterligare 5 terabyte, vilket möjliggör flexibilitet och skalbarhet för företag av alla storlekar.

Detta beslut följer i spåren av att vissa användare har utnyttjat den tidigare obegränsade lagringen för ändamål som inte var avsedda, såsom kryptogravning. Med detta steg ser Dropbox till att kvaliteten och hastigheten på tjänsten förblir på topp för alla användare.

Det är värt att notera att andra stora spelare inom molnlagringssektorn, som Google, också erbjuder liknande lagringsgränser, vilket tyder på en allmän marknadstrend.

Läs mer hos Dropbox

Dropbox Blogg

Liknande läsning

Nya tider med Adobe Creative Cloud: Stora AI-nyheter och en prishöjning
Adobe Creative Cloud går in i en ny kreativ era, där AI nu är en del av varje steg i...
Macpatric står för erfarenhet: Låt våra tekniker och konsulter förenkla ditt datorbyte
Ingen stress, bara expertis: Anlita Macpatrics tekniker och konsulter för ditt Mac-skifte Den sömlösa övergången till din nya MacAtt köpa...
Viktiga nyheter till alla Adobe Creative Cloud-användare: Ändringar i molnlagringstjänsten
Adobe har meddelat att de kommer att "modernisera" Creative Cloud-lagringsupplevelsen och avveckla funktionen för synkroniserade filer. Denna ändring träder i...