Framtidens arbetsplats är här: Macpatric banar väg med Microsoft 365 och Teams

10 Feb 2024

Att navigera i den digitala omställningen kräver mer än bara verktyg; det kräver en partner som förstår hur man omvandlar teknik till verkliga affärsvärden. macpatric är inte bara experter på Microsoft 365, utan vi är din helhetspartner i digital transformation. Med ett särskilt fokus på Microsoft Teams, erbjuder vi en väg till en helt integrerad digital arbetsmiljö.

Mer än bara Office 365

Förutom de välkända fördelarna med Microsoft 365 - tillgänglighet, skalbarhet, och säkerhet - förstår macpatric att framtidens arbetsplats kräver verktyg som främjar samarbete och flexibilitet. Det är här Microsoft Teams kommer in i bilden, som hjärtat i din organisation där samarbete och kommunikation pulserar.

Macpatric: Din kompass i teknikdjungeln

Vi på Macpatric vet att varje företagsresa är unik. Vår expertis sträcker sig bortom molntjänster, och omfattar allt från infrastruktur till anpassade lösningar som speglar ditt företags vision. Vi är här för att se till att din tekniska lösning inte bara är kraftfull, utan också skräddarsydd för just dina behov.

En resa anpassad för dig

  1. Utforska möjligheterna: Vi börjar med att förstå din vision och hur teknik kan förverkliga den.

  2. Skapa en plan: Med en helhetssyn syn på ditt företags behov, utformar vi en strategi som inkluderar full utnyttjande av Microsoft 365 och Teams. Välja rätt abonnemang för användarna.

  3. En sömlös övergång: Genom att fokusera på användarupplevelsen säkerställer vi att implementeringen av nya verktyg känns naturlig och produktiv.

  4. Fortsatt stöd och innovation: Vår relation slutar inte vid övergången till 365. Macpatric står vid din sida för att anpassa, optimera och framtidssäkra din tekniska miljö.

Teams: I hjärtat av din digitala arbetsplats

Microsoft Teams är mer än bara en plattform för videomöten. Det är en central hubb för samarbete, som integrerar samtal, möten, filhantering och affärsapplikationer på ett sätt som förvandlar hur vi arbetar. Genom att välja macpatric som din partner får du inte bara tillgång till de tekniska verktygen, utan även den kunskap och support som behövs för att maximera deras potential.

Berättelser från framkanten

"Före Macpatrics ingripande kämpade vi med ständiga problem kring mötesplanering och rumssbokningar; det var som att navigera i en labyrint utan karta. Men efter att ha vänt oss till Macpatric för vår övergång till Microsoft 365, och speciellt deras fokus på att integrera Teams i vår vardag, har vi genomgått en total förvandling. Nu flyter allt på så smidigt! Möten bokas med lätthet, och samarbetet mellan teammedlemmarna har aldrig varit så enkelt och produktivt. Macpatric har inte bara löst våra tidigare utmaningar utan också öppnat dörren till en helt ny nivå av effektivitet och samarbete för oss." - Emma, Ägare av Digital Marknadsföringsbyrå

Är du redo att omdefiniera din arbetsplats?

Microsoft 365

Med Macpatric vid din sida är steget till en mer sammanlänkad, produktiv och flexibel arbetsmiljö enklare än du tror. Låt oss tillsammans utnyttja kraften i Microsoft 365 och Teams för att skapa en arbetsplats som inte bara är redo för framtiden, utan formar den.

Läs mer här om: Förvandla ditt digitala företagslandskap: Från IMAP-begränsningar till Microsofts fulla potential med Macpatric

Navigera genom Microsofts nya prisstruktur i Sverige för 2024

Är följande frågor något som som dyker upp: Varför funkar inte Teams på min Mac? Kan inte bjuda in till Teams-möte? Varför kan jag inte lägga till medlemmar i Teams? Kan man använda Teams på Mac? Kan man ansluta till Teams utan konto? Hur skickar man länk till Teams-möte? Hur skapar man ett möte i Teams? Måste man ha en domän? Det kanske är för att ditt företag inte är kopplat till Microsoft då.  Företaget har sin mail hos t ex Google, Loopia eller One.com? Macpatric hjälper er med allt från domänflytt, överföring av brev och kalender samt installationer på klienter. 

Kontakta Macpatric idag och ta det första steget mot en ny era av samarbete och produktivitet. Använd formulär eller ring!

Kontakta oss

Liknande läsning

Macpatric – Framtidens IT-lösningar med Apple-produkter
På Macpatric är vi ledande inom att maximera företags produktivitet med hjälp av Apple-teknologi. Vi levererar inte bara produkter av...
Macpatric: Skräddarsydda tekniklösningar för en hållbar morgondag
I takt med att digitaliseringen omdefinierar våra arbetsplatser och hem, står Macpatric redo att erbjuda expertis och stöd. Som din...
Navigera genom Microsofts nya prisstruktur i Sverige för 2024
Microsoft har nyligen tillkännagivit en prishöjning för sina tjänster i Sverige, vilket har lett till en del frågor och förvirring...