Macpatrics återbruksprogram

På Macpatric är vi dedikerade till att främja hållbarheten inom teknikbranschen. Vår nya sida är tillägnad vårt engagemang för att minska miljöpåverkan genom att förlänga livslängden på Mac-datorer. Vi tar emot, byter och köper trasiga samt begagnade enheter för att ge dem nytt liv eller återanvända dem som reservdelar.

Vad vi erbjuder

 • Inbyte: Är det dags att uppgradera din Mac? Vi erbjuder förmånliga inbytesmöjligheter där du kan lämna din gamla eller trasiga Mac hos oss och få rabatt på en ny eller renoverad modell från vårt sortiment.

 • Direktköp: Har du en Mac som inte längre används eller är trasig? Vi värderar din enhet och kan erbjuda ett direkt köp. Genom att sälja din dator till oss, bidrar du till en mer hållbar teknikanvändning och får dessutom ett ekonomiskt tillskott.

 • Återbruk och reservdelar: Datorer som inte kan renoveras ka nge nytt liv till andra genom att deras fungerande komponenter återanvänds som reservdelar. Detta minskar avfall och bidrar till en mer resurseffektiv teknikbransch.

Inbyte hos Macpatric

 

Miljönytta

Genom att delta i vårt återbruksprogram hjälper du till att minska avfall och främja en cirkulär ekonomi. Varje enhet som återbrukas eller återvinns förlänger resursernas livslängd och minskar behovet av nyproduktion, vilket har en positiv effekt på vår planet. 

Ditt bidrag

Varje Mac du skickar till oss för återbruk eller återvinning bidrar till

 • Minskning av elektroniskt avfall: Hjälper till att minska mängden elektronik som hamnar på soptippen.
 • Bevarande av resurser: Minskar behovet av att utvinna nya råmaterial, vilket minskar miljöpåverkan.
 • Ekonomisk besparing: Ger dig tillgång till uppdaterad teknik till ett lägre pris och med god miljösamvete.

 

Återvinning av komponenter

När datorer når slutet av sin livslängd, ser vi till att de inte går till spillo. Vi demonterar dem och återvinner värdefulla material och komponenter som

 • Metaller och sällsynta mineraler: Återvinning av material som aluminium och sällsynta jordartsmetaller för användning i nya produkter.
 • Användbara delar: Återanvändning av fungerande delar som skärmar, tangentbord och interna komponenter för att reparera andra enheter.

 

Hur det fungerar

 1. Kontakta oss via formuläret här nedan eller ring oss för att diskutera ditt inbyte eller försäljning.
 2. Vi erbjuder en förhandsvärdering baserad på enhetens skick och specifikationer.
 3. Ordna en tid för att lämna in din enhet hos oss eller så kan du skicka in den till oss.
 4. När vi har slutfört granskning och värdering av din enhet, slutförs affären med en utbetalning eller genom en bytesaffär.

För mer information eller för att påbörja processen, besök oss på Karlsviskgatan 19, eller ring vår kundtjänst direkt på 08-650 15 00. Använd gärna Formuläret nedan. Tillsammans kan vi göra skillnad för miljön! Läs om: Teknik för framtiden: Macpatrics hållbarhetsstrategi

Kontakta oss