Moln

Macpatric erbjuder molnbaserade lösningar för att optimera er verksamhet. Vi kan hjälpa er att implementera och hantera molntjänster som Microsoft 365, Adobe, Crashplan, Google och andra molnbaserade tjänster. Vi förstår vikten av att använda rätt verktyg och lösningar för att effektivisera ert arbete och vi hjälper er att hitta den bästa molnlösningen för era behov.

Vi kan hjälpa er med fjärrbackup, dataåterställning och säkerhetslösningar för att skydda era data i molnet. Vi tillhandahåller också månadsfakturering på alla tjänster för att göra det enklare för er att hantera era kostnader.

Vi är leverantörsoberoende och kan rekommendera de bästa molnlösningarna för era behov. Vi har inga inköpskrav från leverantörer, så ni kan känna er trygga i att vi alltid kommer att rekommendera den bästa lösningen för er verksamhet.

Oavsett om ni behöver hjälp med implementation, drift eller säkerhet i molnet är Macpatric den perfekta samarbetspartnern för att säkerställa en effektiv IT-drift och en solid grund för framtiden. Kontakta oss idag för att diskutera era specifika krav och önskemål.