Jobbar du hemifrån och känner att internetuppkopplingen är seg?

20 Mar 2020

Jobbar du hemifrån nu i dessa Corona-tider? Känns din internetuppkoppling helt hopplös? Behöver du förstärkning i det nyinredda arbetsrummet längst bort från sändaren? Laggar favoritserien på Netflix? Vi kan hjälpa dig att förstärka det trådlösa nätet i ditt hem. Vi sätter ett sk. Wi-Fi-mesh-system där sändarna inte behöver vara sammankopplade med kabel. 

För hemmanätverket föreslår vi Linksys Velop. Vi sätter så många sändare som krävs i ditt hem. För en mindre lägenhet räcker det med en till två stycken. En stor lägenhet tre till fyra stycken. Tre sändare kostar 3500 kr inkl. moms. Arbetet tar en till två timmar. Vi ger dig ett bra totalpris på arbete tillsammans med enheterna. Bor du innanför tullarna bjuder vi på restiden. Bor du på en annan plats i Stockholmsområdet löser vi det också. 

Linksys Velop är ett högpresterande modulärt Wi-Fi-mesh-system av noder som tillverkats för att ge utomordentlig Wi-Fi-täckning i hela ditt hem. 

Modulärt Wi-Fi-meshsystem som växer med dina Wi-Fi-behov
Trippelbandteknik levererar blixtsnabba hastigheter
Ett enda, sömlöst Wi-Fi-nätverk i hemmet
Anpassa och administrera ditt hems Wi-Fi när som helst, överallt med Linksys App
Ställ in gränsområden med Föräldrakontrollen
Dela ditt hems Wi-Fi med gäster

Wi-Fi-mesh-system

Liknande läsning

Tips & Tricks: Lägg till genvägar för appar, filer och mappar i Finder-verktygsfältet på din Mac
Är du trött på att ständigt navigera genom mappar för att hitta dina mest använda filer eller appar? Med macOS...
Apple-grundarna: Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne - Pionjärerna bakom den tekniska revolutionen
  Apple Inc är det banbrytande teknikföretaget som introducerade revolutionerande produkter som iPhone, iPad och Mac-datorer, grundades av tre framstående innovatörer:...
Nya Apple Pencil Pro
Med lanseringen av de otroliga nya iPad Pro-modellerna har Apple även introducerat den nya Apple Pencil Pro. Denna nya version...