Uppdaterad fraktpolicy hos Macpatric – större fördelar för kunderna

28 Jan 2024

Vi på Macpatric är glada att meddela att alla våra kunder nu kommer att kunna njuta av fri frakt på beställningar över 1000 kr. Detta beslut speglar vårt åtagande att alltid ge våra kunder bästa möjliga värde och service.

En strategisk förändring

Denna policyändring är resultatet av en noggrann utvärdering av kundfeedback och interna processer. Genom att justera gränsen för fri frakt, strävar vi efter att upprätthålla en hög servicenivå samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Detta är ett strategiskt steg för att ytterligare stärka vår position som en ledande aktör inom digital handel.

Fokus på helhetsupplevelsen

På Macpatric handlar det inte bara om att sälja produkter; det handlar om att skapa en helhetsupplevelse för kunden. Med ett brett utbud av kvalitetsprodukter, från de senaste Apple-enheterna till tillbehör och mjukvara, strävar vi efter att vara mer än bara en återförsäljare. Vårt engagemang för kvalitet inkluderar även expertis inom produktval, teknisk support och reparationstjänster.

Ett långvarigt kundåtagande

Sedan starten under 1990-talet har vi på Macpatric byggt ett rykte som en pålitlig och kundcentrerad organisation. Vår nya fraktpolicy är ett exempel på hur vi fortsätter att anpassa oss efter kundernas behov och förväntningar.

Framtiden för Macpatric

Med denna förändring ser vi på Macpatric fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder en överlägsen shoppingupplevelse. Besök vår webbutik på www.macpatric.se för att njuta av fördelarna med fri frakt på beställningar över 1000 kr och upplev vårt engagemang för högkvalitativa produkter och tjänster.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan. Vi är här för att hjälpa dig!

Fri frakt Apple

Kontakta oss

Liknande läsning

Tips & Tricks: Lägg till genvägar för appar, filer och mappar i Finder-verktygsfältet på din Mac
Är du trött på att ständigt navigera genom mappar för att hitta dina mest använda filer eller appar? Med macOS...
Apple-grundarna: Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne - Pionjärerna bakom den tekniska revolutionen
  Apple Inc är det banbrytande teknikföretaget som introducerade revolutionerande produkter som iPhone, iPad och Mac-datorer, grundades av tre framstående innovatörer:...
Nya Apple Pencil Pro
Med lanseringen av de otroliga nya iPad Pro-modellerna har Apple även introducerat den nya Apple Pencil Pro. Denna nya version...