Har din MacBook batteriproblem? Vi på Macpatric har lösningen även för dig som inte är i Stockholm

08 Apr 2024

Märker du att din MacBook inte längre har den uthållighet den en gång hade? Ett batteri som snabbt töms kan starkt begränsa din dators prestanda och effektivitet. På Macpatric är vi specialister på att ge nytt liv till din MacBook genom professionellt batteribyte. Vi erbjuder denna tjänst för alla modeller, inklusive MacBook, MacBook Pro och MacBook Air.

Nytt! Inskickningsservice för din bekvämlighet

För dig som inte har möjlighet att besöka vår butik personligen, introducerar vi stolt vår inskickningsservice. Detta är den perfekta lösningen för att få din MacBook servad utan att lämna ditt hem. Besök vår hemsida för mer information och instruktioner om hur du skickar in din MacBook till oss: Upptäck Macpatrics Inskickningsservice.

Varför Macpatric för ditt MacBook-batteribyte?

• Expertis Vårt team har omfattande erfarenhet och kunskap om MacBook-batteribyten, vilket säkerställer att din dator är i trygga händer.
• Kvalitetsdelar Vi använder endast de bästa tillgängliga batterierna för att ersätta ditt gamla, för att säkerställa lång livslängd och optimal prestanda.
• Ingen tidsbokning nödvändig Du behöver inte boka en tid i förväg. Besök oss bara i vår butik med din MacBook.
• Expresservice Om du är i akut behov av ett batteribyte erbjuder vi en expresservice. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Hur du går tillväga:

Kom in med din MacBook eller använd vår inskickningsservice: Ta din MacBook till vår butik eller följ anvisningarna på vår hemsida för att skicka in den till oss. Vi identifierar problemet och informerar dig om processen och kostnaden för ett batteribyte. Du väljer om du vill gå vidare med standard- eller expresservice. 

Batteribyte: Vårt kvalificerade team utför batteribytet med precision och omsorg, alltid med målet att återställa din enhets maximala prestanda.

Efter att datorn varit hos oss: När batteribytet är klart, kommer din MacBook att kännas som ny med betydligt förbättrad batteritid och prestanda. För att säkerställa att du får ut mesta möjliga av ditt nya batteri, rekommenderar vi att du följer våra enkla steg för batterikalibrering. Instruktion om det medföljer. 

Modeller vi servar:


Är du redo att ge din MacBook ett nytt liv? Besök oss på Macpatric idag – Vårt team av experter ser fram emot att hjälpa dig att få tillbaka din MacBook i toppskick.

Liknande läsning

Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...
Upptäck vårt fullständiga utbud av Mac-datorer – Snabb leverans från Macpatric butikslager
På Macpatric kan vi leverera ett brett och diversifierat sortiment av Apple-produkter snabbt. Det inkluderar allt från den kraftfulla MacBook...