Utbytesprogram för SSD-enhet till 13-tums MacBook Pro (ej Touch Bar)

06 Dec 2018

Apple har avgjort att ett begränsat antal SSD-enheter på 128 GB och 256 GB som används i 13-tums MacBook Pro (ej Touch Bar) har ett problem som kan leda till dataförlust och att enheten går sönder. 13-tums MacBook Pro-enheter med enheter som påverkas såldes mellan juni 2017 och juli 2018.

Apple kommer att utföra service på berörda enheter utan kostnad. Apple rekommenderar att du bokar service för enheten så fort som möjligt.

Apple kommer även att skicka ett e-postmeddelande till kunder som har registrerat sin enhet hos Apple för att informera dem om programmet.

Vi på Macpatric hjälper gärna dig med en dator under tiden Apple byter ut hårdvaran i din dator. Våra olika hyrdatorer hittar du HÄR. Kontakta gärna Macpatric om du har frågor om utbytesprogrammet och/eller vill hyra en dator av oss under tiden.

08-650 15 00
mac@macpatric.com

Liknande läsning

Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...