Reparation

På Macpatric levererar vi expertservice och reparationer för alla dina Apple-produkter: iMac, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini och Mac Pro

Vårt expertteam erbjuder ett brett spektrum av tjänster, 

Reparationer Oavsett om det handlar om mjukvaruproblem, hårdvarufel, eller något mitt emellan, ingenting är för stort eller för litet för vårt team att hantera.

Skärmbyten En skärm med problem kan hindra dig från att få ut det mesta av din Mac. Våra tekniker är experter på att byta ut skärmar på alla Mac-modeller.

Batteribyte Ger din Mac inte den prestanda den brukade? Vi kan byta ut ditt gamla batteri för att ge din enhet nytt liv och förbättrad prestanda.

Vattenskadesreparation Råkat spilla något på din Mac? Oroa dig inte! Vi har verktygen och kunskapen för att åtgärda vattenskador av alla slag.

Mikrolödning Vi är stolta över vår förmåga att utföra mikrolödning, en precisionsteknik som krävs för att reparera och ersätta de allra minsta komponenterna på ditt kretskort.

Uppgraderingar Önskar du att din Mac kunde prestera bättre eller vara snabbare? Vårt team kan hjälpa dig med professionella uppgraderingar för att förbättra prestanda och förlänga din Macs livslängd. Det kan innebära att utöka arbetsminnet, byta till större lagring, eller i fallet med din iMac, byta från mekaniska diskar till snabbare och mer pålitliga SSD-enheter.

På Macpatric är din Mac i trygga händer. Vi är mer än bara tekniker, vi är Mac-älskare. Oavsett om du behöver en snabb fix eller en omfattande uppgradering, är vi redo att leverera den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss idag och låt oss ta hand om din Mac!

Trasig Mac - reparation Mac